Om Oss

Hei og velkommen til Holmlia Mediehus. Navnet er litt misvisende da vi strengt tatt ikke er et mediehus, helt enda.

Vi ble stiftet 15. november 2017 på Holmlia i utkanten av Oslo syd. Den opprinnelige planen var at vi skulle fokusere på Holmlia som nærmiljø, selv om fokuset etterhvert gikk over på mer humoristiske og satiriske innslag gjennom en under-kategori, 1251 Nyhetskanalen.

Sommeren 2018 ble det litt endringer i “staben” vår, en som var med fra starten forsvant ut, og inn kom en annen. Eieren av “bedriften” har vært med hele veien. Gjennom denne nettsiden kommer vi til å legge ut aktuelle saker fra samfunnet, arrangementer, lokale saker fra Holmlia, samt humoristiske innslag gjennom 1251 Nyhetskanalen.

Vi ønsker også å skille mellom 1251 Nyhetskanalen og andre saker vi skriver, eller videoer vi legger ut.

Alt vi legger ut på denne siden, blir lagt ut under de aktuelle linkene (som dere finner på toppen av siden), samt på vår Facebook-side (se: høyre side), som vi selvfølgelig anbefaler alle å “like”. For i 2019 viser “likes” hvor suksessfull man er, selvfølgelig.

Litt om 1251 Nyhetskanalen:

1251 Nyhetskanalen ble startet som en parodi på en parodi av TV2 Nyhetskanalen. “1251” representerer postnummeret vårt. Der legger vi ut nyheter som ikke har skjedd, og som antageligvis aldri kommer til å skje. På sensommeren i 2018 var vi også involvert i en kontroversiell sak, hvor vi ble anmeldt, og politiet tok kontakt og vi måtte forklare at videoen er ment satirisk, noe som også kom meget synlig ut i videoen. Desverre følte noen seg “krenket”, og anmeldte siden. I videoen ble det også observert en politibil, saken ble henlagt samme dag, men vi valgte å slette videoen av respekt for….ytringsfriheten.

Videre:

Vi kommer også til å legge ut diverse arrangementer som foregår på Holmlia eller generelt i bydel Søndre Nordstrand, men da trenger vi hjelp fra dere, så hvis dere har noen arrangementer dere ønsker å legge ut, så er det bare å ta kontakt, helst via Facebook-siden vår.

Vi kommer til å jobbe kontinuerlig med denne siden, for å forbedre innholdet.

Så ønsker vi dere alle et riktig så godt nyttår. 2019 allerede, tiden flyr, allerede 3472 år siden Jesus ble født.

Om oss som står bak siden:

Erlend Falck, eier og “redaktør” av Holmlia Mediehus.
Bosatt et sted i Oslo.
Den beste utdanningen (Videregående Skole).
Aktuell i den nye sesongen av Heimebane, deltatt på innspilling i Bærum og i Ulsteinvik.
Teknisk interessert.

Chris S, skribent og idèforvalter av Holmlia Mediehus.
Bosatt et annet sted i Oslo.
Helt vanlig utdanning, studerer jus, ønsker å bli advokat.
Familiemann.
Ønsker å ta opp viktige samfunnsrelaterte spørsmål.

Med vennlig hilsen
Oss i Holmlia Mediehus

%d bloggers like this: