Det er vel og bra at Rosenholm Skole for noen år tilbake fikk et nytt administrasjons- og undervisningsbygg. Men det man kan se på bildene lenger ned i innlegget, er en skam når årstallet viser 2019 og vi lever i velstående Norge.

Det nye bygget til Rosenholm Skole.

Disse bildene nedenfor viser lekeplassen, fotballbanen og basketballbanen på Rosenholm Skole. Ingenting har blitt gjort på 15 – 20 år minst, samtidig som Lusetjern Skole har tre fine fotballbaner i meget kort avstand fra skolen, lekeplass og diverse. Rosenholm Skole har blitt fullstendig glemt.

Hullete veier, fotballbane på asfalt/grus, basketballkurver som er fullstendig rustet og falleferdig, i tillegg til at den ene kurven er plassert oppå en stein. Men lekeplassen med sklien er bare rundt 15 år gammel, og ser noenlunde bra ut. Litt av sjarmen med skolen er at hvert klasserom har et eget bygg, mens resten av skolen på utsiden er falleferdig.