Ifjor skrev vi flere innlegg om Vestskrenten borettslag og hvordan styret gikk imot et vedtak som ble fattet i 2012.

Inngangen til Vestskrenten borettslag

Noen måneder etter at det var en ekstraordinær generalforsamling (se linkene nederst i innlegget), søkes det nå en ny styreleder, medlemmer og varamedlemmer til styret i Vestskrenten borettslag.

  • Vi søker deg som har lyst til å bidra til fellesskapet og å lære noe nytt.
  • Vi trenger deg som er samarbeidsvillig, raus og løsningsorientert.
  • Vi trenger folk med ulik kompetanse og interesser.
  • Vi trenger deg som har teknisk og praktisk kompetanse.
  • Vi trenger deg som har innsikt i økonomi og juss.
  • Vi søker også folk som er ledig på dagtid.

Hvis dette er noe for deg, eller du kjenner noen du tror kan være interessert, tar du kontakt med valgkomiteen. Et lite rundskriv er sendt ut til alle boliger i Vestskrenten borettslag med telefonummer direkte til vedkommende som er ansvarlig for prosessen.

Hvis du bor i Vestskrenten borettslag, men ikke har mottatt (eller hvis du har kastet) lappen, ta kontakt med oss på Facebook, så vi kan gi ut informasjon og både epost-adresse og telefonnummer til rette vedkommende.

Det er nå vi trenger folk i Vestskrenten borettslag som er interessert i arbeidet som blir gjort, og som er dedikert til å få jobben gjort på en riktig og tilfredstillende måte.

Kritikken har de siste årene haglet mot styret, men som det så ofte er, de som kritiserer mest, ønsker ikke selv å sitte i styret. Det er nå du har muligheten til å få til en forandring.

21. oktober 2018

13. november 2018

Vestskrenten borettslag