-Manflu er det verste et menneske kan oppleve, sier 1251 Nyhetskanalens ekspert på dødelige sykdommer.

Plakat som sendes hjem i posten til alle bosatt i Norge.

Norges helseinstitutt har sendt ut et varsel om at innen utgangen av februar 2019, kommer 90% av alle mannfolk i Norge til å være smittet av Manflu. 78,5% av de smittete fryktes å kunne omkomme som følge av sykdommen innen de første fire dagene etter at man har blitt smittet.

Vi er pålagt av myndighetene å sende ut et offentlig farevarsel angående Manfluen som herjer i landet vårt i disse dager. Den kommer til å nå smittetoppen innen utgangen av februar, og rundt 29. februar 2019 kommer store deler av mannfolkene til å ha måttet bøte med livet som følge av sykdommen.

Derfor oppfordrer vi også kvinner til å ta godt vare på mannfolkene, i en lille tiden dem har igjen. Dette kan bli et stort tap for Norge, da mange arbeidsplasser kommer til å stå ubemannet i uoverskuelig fremtid, mens kvinnene formerer seg med de resterende mannfolkene.

-Ekspert på dødelige sykdommer, 1251 Nyhetskanalen.

1251 Nyhetskanalen kan med god tro informere om at det å føde, er adskillig mindre smertefult enn den langvarige smerten en Manflu medbringer. Under viser vi punktvis hvordan sykdommen går frem.

  • Man merker at det klør litt i nesen.
  • Etter litt kløe, starter øynene å renne.
  • Så kommer hosten, som videre fører til vond hals.
  • Etter noen timer merker man en sterk smerte i hodet og andre kroppsdeler.
  • På dag to ligger man og peser for livet i senga.
  • Minutter ut i dag to slutter organene å fungere, og livet ebber sakte ut.
  • På dag tre er det begravelse.

1251 Nyhetskanalen kan anbefale alle menn å holde seg innendørs til faren er over. Det vil si ingen skole, ingen jobb, mens alle landets kvinnfolk må varte opp mennene i landet.