-Fire av tre mener vi er eksperter i matte, uttaler Resetts redaktør Helge Lurås til 1251 Nyhetskanalen.

Screenshot: Resett.no

Helge Lurås bedyrer i et intervju med 1251 Nyhetskanalen at tallene han oppgir er ekte. Samtidig er han bombesikker på at en uke består av litt over tre dager. NASA har ikke ønsket å komme med en kommentar på hvor lang en uke varer, men vår utegående reporter som i sin tid fikk en toer i matte, mener at Helge Lurås tar feil.

Screenshot: Resett.no

Det er mulig at Resett mener det tallmessig er en bagatell, og at det er derfor de har latt være å bruke kalkulatoren, men sikre kilder som vi har vært i kontakt med, mener det ligger mer bak. Etter at vi gjennom flere år har fulgt med på Helge Lurås sine bevegelser, sammen med Shurika Hansen og Maria Zähler, kan vi avsløre at Resett donerer et betydelig tosifret beløp til Livets Harde Skole hvert år, for å sikre at den kommende generasjonen får den rette utdanningen.

Alle tallene vi opererer med er ekte. Vi ønsker å vise befolkningen at det er flesteparten i Norge leser Resett. Vi er det eneste nyhetsmediumet som alltid kan vise frem de ekte nyhetene.


Helge Lurås, redaktør i Resett.no

-Jeg er så lei av at dere stadigvekk tar kontakt med meg for å få min kommentar i hver eneste sak dere skriver, så jeg velger i dag å si ingen kommentar, og vennligst ikke ta kontakt med meg igjen, sier Sylvi Listhaug til 1251 Nyhetskanalen.

1251 Nyhetskanalen tar avstand fra hatytringene Sylvi Listhaug kom med da vi intervjuet henne i forbindelse med denne saken.