(Dramatisk) Kjendisene er sporløst forsvunnet fra Norge, melder VG i dagens forside i deres nettutgave.

Svensk mann tok selfie i VG. Bilde: VG

En ukjent svenske er klar for den norske utgaven av “Farmen kjendis”. 1251 Nyhetskanalen har prøvd å spore opp de forsvunnende norske kjendisene, uten hell. Da dette er en meget viktig sak å fokusere på, har vi fått et eksklusivt intervju med svensken.

-Jag är en svensk man. Jag har turen att få möjlighet att bli kändis på norsk TV, eftersom Norge är mitt andra hem, uttalte svensken til 1251 Nyhetskanalen.

Vår utegående journalist forstod ikke hva som ble sagt, og nektet dermed å stille svensken flere spørsmål angående hans deltakelse i den norske bondeserien. Ubekreftete rykter sier at svensken er en kjent mann på andre siden av Svinesund-brua, men det er en påstand som enda ikke har blitt bekreftet fra offisielt hold. I disse dager er han fengelsaktuell etter en Facebook-beef med en svensk journalist.

-Dette er uakseptabelt. Dette er norske tilstander på beste sendetid. TV2 kommer til å bli fratatt muligheten for å få lisens. De får leve med reklameinntektene isteden, uttalte Sylvi Listhaug til vår landsdekkende avis.

Sylvi Listhaug har innrømmet ovenfor 1251 Nyhetskanalen at hun kommer til å se på “Farmen kjendis” på bakgrunn av de nye opplysningene om at en ukjent svensk mann kommer til å delta.

Fire deltakere avbildet i forbindelse med 2017-utgaven av “Farmen kjendis”. Foto: Dagbladet