(Holmlia) 1251 Nyhetskanalens reportere i sjokk etter at alarmen gikk.

Dette er ikke en reklame for Fjordkraft.

Vår journalist i 1251 Nyhetskanalen kan melde om panisk stemning i lokalet etter at en alarm gikk av klokken 11:59 i dag. Alarmen blir vanligvis testet klokken 12:00 på onsdager, men da klokken ikke stemte overrens med alarmen, kan vi nå melde om at alle bør søke tilflukt i det nærmeste bomberommet. Hvis du ikke har noe bomberom i nærheten, anbefales det å finne et bord i hjemmet hvor du kan gjemme det under.

Journalisten i 1251 Nyhetskanalen jobber i skrivende stund med en sak om svenskene som innvaderer landet, da alarmen gikk av. Mye tyder på at svenskene kommer. Alarmen varte i rundt fem minutter, det vil si fra 11:59 til 12:08.

-Vi er usikre på hva denne lyden er for noe, og om vi var sikre, hadde vi ikke ønsket å informere befolkningen om det, da vi frykter unntakstilstand i landet, uttalte Norges forsvarsminister til 1251 Nyhetskanalen.

Oppdatering kommer.