Frysepunkt-redaksjonen kan stolt annonsere at det foregår en Facebook-aksjon i disse dager, i regi av Frysepunkt og 1251 Nyhetskanalen, som setter Facebook med Mark Zuckerberg i spissen, i en vanskelig situasjon.

Nakenhet er forbud på Facebook, med visse unntak. Bilde: Screenshot fra Facebook

Ifølge dette bildet som vi har brukt årevis på å etterforske, har vi nå lansert en aksjon som vi mener er en passende aksjon for å ønske det nye året velkommen

Nippel-aksjon!

Alle kvinner anbefales på det sterkeste av redaksjonen, å laste opp bilder av niplene sine på Facebook, og begrunne det med at det er en protest. Fordi ifølge Facebook, så er det lov så lenge det er en protestaksjon. Og siden kvinner som ammer offentlig blir hyllet, så kommer dere også til å bli hyllet.

Menn er ikke en del av denne protestaksjonen, siden Facebook fra før av forskjellsbehandler menn og kvinner.

#FreeTheNippel
#MeToo
#Likestilling