(Chicago Bears vs Philadelphia Eagles 15 – 16) Bjørnene tapte knepent da hvit mann sparket ball.

Mann sparket ball i Chicago. Bilde: USA Today

Den dødelige byen i delstaten Illinois er i harnisk etter at hvit mann forårsaket at Chicago røk ut av sluttspillet i den amerikanske fotballserien NFL. Mannen, som ønsker å forbli anonym av sikkerhetsmessige årsaker, gikk rolig ut på banen da det var hans tur til å skinne med fem sekunder igjen på klokka. Sekunder senere var livet hans snudd på hodet da ballen han sparket traff stangen først en gang, så en gang til, før den spratt feil vei.

Mann på Twitter i harnisk etter missen fra anonym spiller.

På Twitter er stemningen meget laber for øyeblikket, der flere legger ut meldinger på et språk som er vanskelig å forstå. Her kommer flere Twittermeldinger som inneholder meldinger.

Fra våre sikre kilder i Chicago har mannen søkt om å få ny identitet, men da Chicago P.D. har satt masse penger på kampen, er det harnisk stemning innad i den lokale politistyrken også

1251 Sportsnyhetene tar avstand fra disse meldingene som blir skrevet på Twitter over hele verden inatt.

Statistikken for antall drap i Chicago i 2018 viser at det var flere enn 10, og mindre enn 8000 drap i byen. Kun et fåtall av dem var fotballrelatert, men av sikkerhetshensyn anbefaler vi i 1251 Sportsnyhetene at mannen får beskyttelse i nær fremtid.