(Østfold) 1251 Nyhetskanalen fulgte ikveld etter en søvnig mann i bil. Den ville kjøreturen endte ved Tusenfryd et sted i nærheten av Oppegård.

Tusenfryd på en vill sommerdag. Bilde: Google

Klokken 19:33 i kveld observerte vår utegående reporter en bilist på E18 i retning Tusenfryd som fulgte fartsgrensen. Det fikk varsellampene til å blinke, så vår reporter fulgte etter bilisten for å se hva som foregikk. Etter noen minutter svingte bilisten inn på parkeringsplassen til Tusenfryd, parkerte rolig og slo av motoren.

Vår reporter, som ønsker å være anonym, overtalte bussjåføren til å slippe han av ved parkeringsplassen, så han kunne ta en prat med bilisten. Det viste seg at bilisten, som er bosatt tre minutter unna Tusenfryd, hadde parkert bilen for å sove, da det er påbudt å stanse bilen hvis man er trøtt, for å kunne ivareta trafikksikkerheten

Den hvite bilen inni den røde sirkelen viser bilen til Liverpool-supporteren.

Etter litt om og men valgte Liverpool-supporteren, som vi for øvrig intervjuet noen dager tidligere i denne artikkelen, å komme med en redegjørelse i forhold til hans avgjørelse om å ta seg en lur på Tusenfryd sin parkeringsplass

-Jeg var trøtt og trengte litt søvn. Det er ikke forsvarlig av meg å kjøre bil når det er en time siden jeg tok meg en kopp kaffe, uttalte Sindre Oliver, som ønsker å være anonym, til 1251 Nyhetskanalen.

Vi i 1251 Nyhetskanalen ønsker Sindre Oliver en god søvn videre, så håper vi at våre lesere tar lærdom av Sindre Olivers avgjørelse om å la bilen stå når man føler trøtthet.