(Manchester United vs Reading 2 – 0.) Juan Mata scoret ett mål da Reading holdt på å slå ut Manchester United fra FA-Cupen.

Solskjær knytter neven i været for å støtte NFL-spillerne. Foto: Fox Sports

Sikre kilder innad i Huddersfield-miljøet uttalte til 1251 Nyhetskanalen at Solskjær er på nippet til å få sparken i Manchester United etter dagens forestilling. Reading tapte kampen knepent, og Solskjær skulle nok ønske at Reading tapte kampen mindre knepent, da jobben hans nå henger i en tynn tråd på Old Trafford. I det 70. minutt tråkket Ashley Young på ballen og snublet. Det kan ha forseglet Ole Gunnars skjebne.

Juan Mata jubler etter et mål i sin karriere. Bilde: Stavanger Aftenblad

I did not have sexual relations with that woman.

-Ole Gunnar Solskjær, Manchester United

1251 Nyhetskanalen tar forbehold i at Solskjær ikke uttalte sitatet som står over her. Det stammer fra en nyhetssak vi lager om Bill Clinton. Vi tar avstand på det sterkeste at det sitatet har kommet med i denne artikkelen.

Vi i redaksjonen kan verken bekrefte eller avkrefte om Paul Pogba scoret mål. Men den andre målscoreren Romelu Lukaku, var ikke tilgjengelig for kommentar da det gjenstod fem minutter av kampen. Reading-spillerne kan gå med hodet hevet, vel vitende om at de antageligvis er årsaken til at en mann mister jobben og inntekten sin.

Trump twitret en tweet 13 minutter før kampstart i dag. Bilde: Twitter